Efektīvs veids, kā notīrīt putekļus no visām virsmām. Tie vairs neatgriezīsies!

Putekļi ir katras saimnieces īsts ienaidnieks, jo tie ātri veidojas un ir regulāri jātīra. Taču ir svarīgi ne tikai pastāvīgi cīnīties ar putekļiem, bet arī novērst to parādīšanos mājoklī.

Ko darīt, lai to paveiktu? Ir vienkāršs veids, kā noņemt putekļus no dažādām virsmām. Tas ir ļoti efektīvs veids un tiek nodots no paaudzes paaudzē.

Pastāstīsim par veidu, kas palīdzēs izvairīties no putekļiem māja !

Pēc ekspertu domām, lai izveidotu efektīvu līdzekli putekļu apkarošanai, ir nepieciešamas tikai četras vienkāršas sastāvdaļas:

  • etiķis
  • olīveļļa
  • trauku mazgāšanas līdzeklis
  • ūdens

Sastāvdaļu kombinācija palīdz radīt līdzekli, kas novērš putekļu uzkrāšanos uz galdiem, plauktiem un citām virsmām. Lai aerosols iegūtu patīkamu smaržu, tam pievieno dažus pilienus ēteriskās eļļas.

Lai pagatavotu līdzekli, sajauciet divas glāzes ūdens, vienu glāzi etiķa un ēdamkaroti olīveļļas. Pievienojiet sastāvam dažus pilienus trauku mazgāšanas līdzekļa. Visu kārtīgi samaisiet.

Lasi vēl: Kā laika gaitā ir mainījies lelles Bārbija izskats. Un tas nav tikai apģērbs

Etiķis un trauku mazgāšanas līdzeklis viegli noņem putekļus no jebkuras virsmas. Aerosolu var izmantot arī netīrumu notīrīšanai. Eļļa palīdzēs atvairīt putekļus un ilgāk uzturēs visas virsmas mājoklī pilnīgi tīras.

Produktu ielej aerosolā, izsmidzina uz drānas vai tieši uz cietas virsmas un pēc tam noslauka.

Papildu efektu var panākt ar tīrīšanas lupatiņu – tā arī palīdzēs novērst putekļu nosēšanos. Ar drānu var berzēt virsmu, līdz tā spīd un noņem visus netīrumus un putekļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment